Met de orthomoleculaire therapie gaan we samen kijken naar jouw eetpatroon en welke klachten dit geeft, waardoor je niet lekker in je vel zit. 

Het doel van de orthomoleculaire therapie is om vast te stellen waarom klachten zoals allergieën, voedseltekorten en/of een slecht voedingspatroon zijn ontstaan.

Hoe gaan we te werk?

Door jouw voedings-, ontlastings- en urinepatroon te bestuderen in combinatie met een laboratorium- fases-  en bloedonderzoek kunnen wij samen de conditie van uw lichaam en darmen vaststellen.

Voor de therapie maken wij gebruik van supplementen, vitamines en mineralen. Maar ook de aminozuren en de vetzuren komen in deze aan bod.

Aanvullend zou ook de Oligo Therapie mogelijk zijn (Oligo-elementen zijn mineralen die slechts in een zeer kleine hoeveelheid in het lichaam voorkomen)  

Deze mineralen activeren de enzymen in het lichaam. (hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van de mens op natuurlijke wijze gestimuleerd

Deze aanpak zorgt ervoor dat het lichaam weer zelfstandig en gezond gaat functioneren.

De therapie is toepasbaar bij klachten zoals: voedselintolerantie, allergieën, diarree, blaasontstekingen, winderigheid, voorstadia van diabetes, overgewicht, vermoeidheid, stress, burn-out, ADHD, slechte weerstand, concentratieproblemen, luchtwegproblemen, bronchitis en hart- en vaatklachten.