De BEST is een projectietest die de mogelijkheid biedt om non-verbaal en op zeer snelle wijze inzicht te verschaffen in de persoonlijkheidsstructuur van de persoon. Zowel het gedrag waar je allergisch voor bent als het gedrag wat je zelf vertoont als je onder druk staat .

zodat je begrijpt waarom je altijd tegen het zelfde aanloopt zoals: ze luisteren niet wat ik te vertellen heb, ik wordt altijd maar gepest, ik kan moeilijk met relaties omgaan voel me daardoor alleen. ik blijf maar zorgen voor de ander, heb een groot verantwoording gevoel naar de ander waarom ben ik zo snel geïrriteerd/boos.

Geven de poppen snel en non-verbaal inzicht in iemands persoonlijke stijl en emotionele blokkades
Door de interactie tussen de cliënt, de poppen en de therapeut , helpt het iemand zichzelf beter te realiseren en begrijpen en emotionele conflicten aan te pakken
.
Emoties zijn onze grootste drijfveren
Ze zetten ons in beweging om (niet) te voelen en te handelen.
Deze BEST test helpt je om binnen één gesprek emoties bespreekbaar te maken
en inzicht te geven in de lichamelijke verwerking van deze emoties.